Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Σχόλια, στην ιστοσελίδα του ("παπαράτσι") κ. Μανόλη Μαυρομουστακάκη:

Σχόλια, στην ιστοσελίδα του ("παπαράτσι") κ. Μανόλη Μαυρομουστακάκη:

Σήμερα 12:06 από χρήστη
ΜΑΡΙ

Γιατί κάθε μέρα σε αυτό το σάιτ γίνονται καυγάδες? Γιατί? Κύριε Μιχαλόπουλε φέρε παπά για αγιασμό και ευχέλαιο να φύγουν τα κακά πνεύματα για να ηρεμήσουμε

Σήμερα 12:09 από χρήστη Χωρίς Όνομα
Κύριε Μιχαλόπουλε, τρέξτε γρήγορα με αυτόν τον αγιασμό! Εδώ είναι μία και λέει τη μαμά μου κατίκι Δομοκού! Γκαμίτικε το σύμπαν στα καλά του κατσούμενου σας λέω!

Σήμερα 12:10 από χρήστη Χωρίς Όνομα
12:09 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

Σήμερα 12:56 από χρήστη
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σας στέλνω την ευχή μου (σαν παππούς), έχετε και την ευλογία μου (σαν χειροθετημένος κληρικός - «Αναγνώστης»), σας σταύρωσα κιόλας (σαν Ορθόδοξος Χριστιανός) για να έχετε ειρήνη... Τι άλλο να κάνω; Α, και ...πολλά φιλιά, σας στέλνω άμα λάχει να πούμε! :-)
http://www.blogger.com/profile/08980525559058575375


Σήμερα 13:01 από χρήστη Χωρίς Όνομα
Μιχαλόπουλος ήρθες αργά! Εκτονώθηκε η κρίσις!Αλλά με την ευκαιρία κανα ευχέλαιο δεν ρίχνεις;

Σήμερα 13:43 από χρήστη
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν έχω τέτοιο βαθμό ιεροσύνης ώστε να τελώ, και... μυστήρια! :-)

Σήμερα 13:48 από χρήστη Χωρίς Όνομα
Κολλάς αδερφέ σε κάτι λεπτομέρειες...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Σήμερα 13:49 από χρήστη
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Το Μυστήριο του Ιερού Εύχελαίου: Ή σύσταση του ιερού αυτού Μυστηρίου στηρίζεται στην εξουσία πού έδωσε ό Χριστός στους Μαθητές Του, «...ώστε (μ' αυτήν την εξουσία) θεραπεύειν
πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν» (Ματθ. ι', 1).

Σήμερα 14:02 από χρήστη Ελένη
Βοήθειά μας.

Σήμερα 14:17 από χρήστη
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΜΗΗΗΗΗΗΝ!
http://xairete.blogspot.com/2010/04/blog-post_4571.html


Σήμερα 14:25 από χρήστη DINA
MIHALPOULE DINIS RESITAL SIMERA!!!!!!!!!!!!!PIOS TA MOU TO ELEGE!!!!!

Σήμερα 15:49 από χρήστη
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ξύπνησα με τη σκέψη σου σήμερα, αγαπητή Ντίνα! Έκανα τον σταυρό μου, και στην προσευχή μου παρακάλεσα τον Κύριο να αλλάξει κάτι, να μη μαλώνουμε, πλέον, να με συγχωρήσεις, κλπ κλπ... Και όλα πήγαν καλά! Πόσο καλά; Να φανταστείς ότι ούτε η γυναίκα μου, που με πέτυχε στην κουζίνα του σπιτιού μου (μπήκα για να πάρω ένα κουταλάκι για να φτιάξω καφέ στο δωμάτιο μου) δεν τα κατάφερε σήμερα (όσο κι αν χτυπιότανε και αν άφριζε και αν ωρυόταν ότι την ενόχλησα) δεν τα κατάφερε να με φαρμακώσει, σήμερα... Το χαμόγελο, δεν χάθηκε από τα χείλη μου!... Μέγας είσαι Κύριε! Λίγα σου ζήτησα, πολλά μου έδωσες!

Σήμερα 14:34 από χρήστη καρφι
εγω κυρ-Μιχαλοπουλε που ειμαι καθολικη δεν δικαιουμαι ευχες ευχελαια και την ευλογια σας? μονο οι ορθοδοξοι σχολιαστες εχουν το προνομιον

Σήμερα 15:55 από χρήστη
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Αγαπητό «καρφί», δεν έκανα ευχέλαιο, κατά πρώτον! Αλλά ούτε και είπα ότι εύχομαι μόνο για Ορθόδοξους, κατά δεύτερον! Είπα;


http://www.freegossip.gr/News.php?ID=5730



http://oikogeneiakos.blogspot.com/

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Ποιος ψυχίατρος θα τολμήσει...


ΣΧΟΛΙΑ:

1. δεν καταλαβαίνω γιατί αυτοί οι γονείς δεν κάνουν μία εισαγγελική για να πάει το παιδί τους για θεραπεία. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ. (Σήμερα 10:12)

2. Άμα σε εξετάσει ο ψυχίατρος και σε βρεί καλά δε πα να λένε ό,τι θέλουνε. (Σήμερα 10:55 από χρήστη Ελένη)

3. 8elei na ypograpsoyn 2 atoma toy syggenikoy perivallontos alla an o psyxiatros den dei kati, kapoios exei dikaiwma na zhthsei megalh apozhmiwsh. Alliws oloi mesa 8a htan... (Σήμερα 11:33 από χρήστη LoLa)

4. Αν υπάρχουν καταγραφές σε βιβλίο συμβάντων στην αστυνομία, αν υπάρχουν και οι δυο αυτές υπογραφές των συγγενών, αν υπάρχει εισαγγελική εντολή, τότε ποιος ψυχίατρος θα τολμήσει να γνωμοδοτήσει ότι δεν χρειάζεται να κλειστεί στο τρελάδικο ο κατηγορούμενος; Κανείς πιστεύω! Δεν θα ενδιαφερθεί (ο επιστήμονας, να πούμε) να εξετάσει αμερόληπτα τον προσαγόμενο (ας είναι ο «ασθενής» το πιο ήρεμο και το πιο άγιο πρόσωπο στον κόσμο), αλλά θα βασιστεί (για να έχει τον κώλο του ήσυχο) στα χαρτιά που προσκομίζουν οι «λογικοί» δεσμώτες! Δεν θα ενδιαφερθεί (ο επιστήμονας, να πούμε) να εξετάσει, ούτε και τους κατηγόρους! Βέβαια η Τζούλια είναι πρόσωπο γνωστό, οπότε ο πιο πάνω κανόνας, ακυρώνεται! (Σήμερα 12:29 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

5. To κράτος συνεργάζεται με ευσυνείδητους γιατρούς παπάρα Μιχαλόπουλε. (Σήμερα 12:32 από χρήστη Ελένη)

6. @ 12:32: Αυτοί οι «ευσυνείδητοι» γιατροί, βασίζονται καμιά φορά, και, σε ένα γραπτό τεστ με ερωτήσεις, το οποίο ζητούν να συμπληρώσει ο «κρατούμενος» (αφού τον έχουν χώσει μέσα για να έχουν ήσυχο τον κώλο τους).
Μια από τις ερωτήσεις αυτές είναι: «Πιστεύεις - όταν μεταλαμβάνεις - ότι η αγία κοινωνία είναι σώμα και αίμα Χριστού;». ...Αν είσαι Ορθόδοξος και απαντήσεις «ναι, πιστεύω», τότε τσεκάρουν σαν αρνητική την απάντηση, σε χαρακτηρίζουν σαν άτομο θρησκόληπτο!..
...Και μετά, κοιμούνται με ήσυχη τη συνείδηση (οι επιστήμονες να πούμε, οι «ψυχίατροι» που δεν πιστεύουν σε ψυχή σε Θεό σε Χριστό) με ήσυχη τη (μη χέσω) συνείδησή τους, ...ότι καλά έκαναν και βασίστηκαν στις κατηγορίες των διωκτών σου (με εισαγγελική εντολή), καλά έκαναν και σε μάντρωσαν!..
(Σήμερα 13:12 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)


http://xairete.blogspot.com/2010/04/blog-post_27.html

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=5573

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Ανώνυμος είπε... "Τι μικρός που είναι ο κόσμος!"

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010

Τι τραβάμε κι εμείς οι… ταβερνόβιοι! :-)



Ανώνυμος είπε...

Κατά σύμπτωση, και στον Νικήτα και στον Λεωνίδα και στους καταπληκτικούς μεζέδες της κ. Ευγενίας, αλλά και στου Σπύρου (δίπλα στο Νικήτα) και στην "ελιά" παρακάτω έχουμε συμμετάσχει!

Τι μικρός που είναι ο κόσμος!

ΙΚ
12 Απριλίου 2010 8:25 μ.μ.


P. MICHALOPOULOS είπε...

Και στην «ελιά» του κ. Σπύρου έχω βρεθεί, αφού είναι στην Αργυρούπολη κι αυτό το στέκι, λίγα μέτρα μακρυά από το σπίτι μου!

Δεν έτυχε όμως να σας συναντήσω!

Ή μήπως "έτυχε" και δεν το ξέρω;

Αν και είμαστε σχεδόν γείτονες κ. Καρδάση (μένετε στον Άλιμο, όπως μου έχει αποκαλύψει ο κ. Μουστάκης), δε έχω ακόμα την τιμή να σας γνωρίζω προσωπικά!!!..

Τι απέραντος που είναι ο κόσμος!

«lost in space»!!!..

:-(

12 Απριλίου 2010 8:53 μ.μ.


Ανώνυμος είπε...

Όχι, δεν έτυχε. Ούτε στην αγία Βαρβάρα, αλλά ούτε και στην Ξάνθου 66.

Ο Κόσμος, αυτός ο μικρός, ο μέγας!

ΙΚ
12 Απριλίου 2010 10:23 μ.μ.


P. MICHALOPOULOS είπε...

1. «Όχι, δεν έτυχε.»

- Πού το ξέρετε; Μπορεί και να καθόμασταν σε τραπέζια δίπλα – δίπλα στην ταβέρνα, και να μη το ξέραμε! Αφού δεν γνωριζόμαστε φατσικά. Έτσι δεν είναι;

2. «Ούτε στην αγία Βαρβάρα,»

- Στην αγία Βαρβάρα εκκλησιάζεστε;

Ήταν η ενορία μου μέχρι που έγινε ο χωρισμός κατά δήμους μετά την δημιουργία της Μητρόπολης Γλυφάδας. Εγώ μένω στο σύνορο Αργυρούπολης – Ελληνικού, αλλά ανήκω στο δήμο Ελληνικού, και έτσι τώρα η ενορία μου είναι στο άλλο άκρο: Στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος, ψηλά στα Σούρμενα!..

Από την εποχή όμως που ήμουν κατηχητής στην αγία Βαρβάρα Αργυρούπολης (1977 – 1978) έγινα γνωστός σε αρκετό κόσμο…

Να φανταστείτε ότι ο κ. Νίκος, που έχει την ταβέρνα «Αριστοτέλους» (από εκεί γύρισα τώρα), ήταν στο κατηχητικό μου… Εκείνος με γνώρισε, με θυμήθηκε, και μου το είπε τις προάλλες. Το ίδιο και ο «Κωστάκης» που έχει το μίνι μάρκετ απέναντι από την «Αριστοτέλους». Το ίδιο και ο κ. Νίκος που έχει το συνεργείο αυτοκίνητων πιο κάτω… Το ίδιο και ένας Διευθυντής Τράπεζας… Ακόμα και ένας κτηνίατρος, απέναντι από την κ. Ευγενία!

Κοντά στην αγία Βαρβάρα δε, έχει και ένας άλλος μαθητής μου το κατάστημα του (φωτεινές επιγραφές) που εκείνος με θυμήθηκε πάλι, όταν πήγα εκεί (προ ολίγων ετών) για μια δουλειά... Αλλά αυτός δυστυχώς έχει μπλέξει με την κίνηση της Ζολώτας, έγινε λέει «χαρισματικός» (βλέπει πράγματα) και κάθε Σάββατο εκεί στο χώρο του εργαστηρίου του, … σταυρώνει και εξομολογεί γυναίκες (περιμένουν στην ουρά τη σειρά τους), κάνει δε και ομιλίες – όπως μου είπε ένας παπάς της αγίας Βαρβάρας… που ήταν κι αυτός εκεί – ο παπάς - σαν θεατής και ακροατής, όπως ο ίδιος – ο παπάς - μου είπε πρόσφατα!!!..

3. «αλλά ούτε και στην Ξάνθου 66.»

- Μπα! Δεν έχετε έρθει σπίτι μου; Καλά, δεν πειράζει! Αν όμως έρθετε καμιά φορά, να με ζητήσετε στο πίσω δωμάτιο, διότι στα μπροστινά δωμάτια μένουν… άλλοι ξένοι!!!..
Οικογενειακός

4. «Ο Κόσμος, αυτός ο μικρός, ο μέγας!»

- Λάστιχο είναι! Και όταν μαζεύει από κάποιων την στενομυαλιά και την στριμμένου άντερου κακία, εμείς … τους περισσεύουμε, λέει! Δεν χωράμε στον κόσμο τους... Και επιθυμούν ή φροντίζουν κιόλας να μας στείλουν αδιάβαστους, και μια ώρα πιο γρήγορα,...στον άλλο κόσμο!!!..

13 Απριλίου 2010 12:08 π.μ.


http://xairete.blogspot.com/2010/04/blog-post_6746.html




Σάββατο, 1 Μάρτιος 2008, 14:55

Από: ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΩΑΝΝΟΥΠΟΛΕΩΣ (ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ) – ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΡΕΙΑΣ
Mweb
stmark@mweb.co.za

Προς: τον διαχειριστή του ιστολογίου «να τα πούμε – χαιρετίσματα»
Panagiotis Michalopoulos
michalopoulos_p@yahoo.gr

Epidi diladi ehoume ti dinatotita na hrisimopioume to internet, nomizis oti mporis na hlevazis prosopa ke thesmous.

oti kanis ine aparadekto.

ki an kapios sou pi oti ise megalos malakas pos tha aishsanese. me ta sholia sou den voithas kanena.

ki an kapios trellos thimosi ke erthi na sou ta spasi ola, i akomi na sou kani kati hirotero.

mi prokalis lipon giati kanis den xeri pou tha odigisi avti i katastasi.

oi sovaroi anthropoi opos o makaritis o arhiepiskopos Hristodoulos pou ton evrizes kathimerina akomi ki arosto ke nekro den dinoun simasia stis anoisies sou.

enas trellos omos na ta pari sovara ta osa leis, kanis den xeri ti tha sou simvi toso se sena oso ke stin ikogenia sou.

mia tapini simvouli apo kapio pou ilikrina akomi dierotate giati akomi den tin vrikes gemati apo kapio, giati pragmati ise poli megalos malakas

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Τι τραβάμε κι εμείς οι… ταβερνόβιοι! :-)

Χαθήκαμε για λίγο και πάλι, αλλά ήταν για… καλό σκοπό!

Για «τον άρτον ημών» βγήκαμε έξω, να αναζητήσουμε, και πάλι! Και βρήκαμε ζεστά ψωμάκια στο «Μαϊντανός και Άνηθος» και τα απολύσαμε μέσα από την μεγάλη τζαμαρία, λουσμένοι από τον ήλιο που τον προλάβαμε λίγο πριν να δύσει.

«Όλοι εμείς», δηλαδή… μόνος μου εγώ!

Η τζαμαρία αυτή, που λέτε, είναι ακριβώς δίπλα στο εστιατόριο του «Νικήτα» που με τραπέζωσε το Μ. Σάββατο όταν ο «Λεωνίδας» που είναι ακριβώς απέναντι ήταν κλειστός λόγω των ημερών του Πάσχα!

Και ο «Νικήτας», ξέρετε, είναι κλειστός κάθε Δεύτερα, όπως κλειστός και ο κ. Γιάννης («ο χορός των γεύσεων») που είναι λίγο πιο κάτω…

Να θυμίσω στους φίλους που με ξέρουν εδώ στο «χαίρετε» (στον Αντώνη, στον Μιχάλη, στην Αναστασία, στον κ. Καρδάση), ότι ο κ. Γιάννης, είναι αυτός ο καταστηματάρχης που μου έσωσε τη ζωή το χειμώνα, τότε που είχα ξεμείνει από χρήματα και τρόφιμα και «έπνεα τα λοίσθια», … και έτρεξε αυτός και η σύζυγος του, η σεφ του καταστήματος, η κ. Ευγενία, και μου έφεραν σακούλες γεμάτες πακέτα με ζεστά φρεσκομαγειρεμένα φαγητά (δώρα του καταστήματος) στο σπίτι!..

Αυτά λοιπόν!.. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη στην παρλάτα μου αυτή, ε;

Αυτά λοιπόν τα ολίγα συνέβησαν σήμερα… Και σας εξήγησα το λόγο της νέας αυτής μικρής απουσίας μου… Αυτής, που συνοψίζεται σε δυο λέξεις: «Άνηθος και Μαϊντανός»! :-)




Σάββατο, 10 Απριλίου 2010

«Παρέα» με έναν εφοπλιστή έφαγα σήμερα το μεσημέρι...


Κυριακή, 11 Απριλίου 2010

Της απάντησα ότι μένω μόνος μου, και ότι κάτι τέτοιες «φασαρίες» είναι οι μοναδικές ευκαιρίες που έχω για να αισθάνομαι όμορφα!



Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Της απάντησα ότι μένω μόνος μου, και ότι κάτι τέτοιες «φασαρίες» είναι οι μοναδικές ευκαιρίες που έχω για να αισθάνομαι όμορφα!


Πιασμένο φυσικά, και το τραπεζάκι όπου κάθομαι συνήθως, σε μια γωνιά, κάτω από μια μεγάλη αφίσα του Θανάση Βέγγου…

«Σάββατο κι απόβραδο», και χτες, αλλά εγώ δεν ήμουν στην «Αριστοτέλους», στο ταβερνάκι απέναντι από το σπίτι μου χτες βράδυ… Δεν χρειάστηκε καν να βγω για φαγητό, διότι είχα περίσσευμα από το μεσημέρι, από την ψαροταβέρνα που σας έλεγα χτες. Κι έτσι, έκατσα σπίτι χτες βράδυ…

Είχα όμως τη δυνατότητα να την επισκεφτώ σήμερα (την Αριστοτέλους) διότι την Κυριακή είναι ανοιχτή, και, το μεσημέρι… Έπεσα όμως σε μια γιορτή. Το μαγαζί ήταν «πιασμένο» για καλεσμένους από μια βάφτιση. Πιασμένο φυσικά, και το τραπεζάκι όπου κάθομαι συνήθως, σε μια γωνιά, κάτω από μια μεγάλη αφίσα του Θανάση Βέγγου…

Αναγκαστικά λοιπόν, τα βήματα μου με οδήγησαν δυο τετράγωνα πιο πέρα, εκεί που ήμουν και χτες, «στου Λεωνίδα», και βρήκα το τραπεζάκι μου στη γωνιά, δίπλα στο μεγάλο διακοσμητικό τζάκι – να με περιμένει…

Σήμερα, στο διπλανό τραπέζι – το διπλό – δεν ήταν ο εφοπλιστής με την παρέα του, αυτός που γνώρισα χτες, αλλά ένα ζευγάρι: ένας παππούς και μια γιαγιά με τα δυο εγγονάκια τους. Αυτοί ήταν εκεί πριν από μένα, και έφυγαν λίγο πριν να φύγω κι εγώ.

Φεύγοντας, γύρισαν προς το μέρος μου, και μου χαμογέλασαν όλοι, γλυκά και ευγενικά!..

...Είχα φαίνεται μια έκφραση ευτυχισμένου ανθρώπου, με κάποιο χαμόγελο, βλέποντας τους… Και αυτό έκανε τη γιαγιά, έκτος από το χαμόγελο της, να με χαιρετήσει κιόλας, να μου πει «καλή-χώνεψη – καλό απόγευμα», και… να μου ζητήσει συγγνώμη που «με ζάλισαν, με τη φασαρία τα παιδιά»!

Της απάντησα ότι μένω μόνος μου, και ότι κάτι τέτοιες «φασαρίες» είναι οι μοναδικές ευκαιρίες που έχω για να αισθάνομαι όμορφα!


Σχετικά:

Σάββατο, 10 Απριλίου 2010

«Παρέα» με έναν εφοπλιστή έφαγα σήμερα το μεσημέρι...



http://oikogeneiakos.blogspot.com/