Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Και ο Παναγιώτης, πλέει – πλέον - σε πελάγη ευτυχίας.

Σχόλιο

Σχετικά με κάποιους «άσπονδους φίλους» μου, όπως υπογράφουν σε χαιρέκακα σχόλια τους με τα οποία ερμηνεύουν σύμφωνα με την μοχθηρή τους καρδιά την ολιγοήμερη απουσία μου από το μπλογκ, έχω να πω ότι:

Η απουσία μου αυτή, όπως έχω εξηγήσει σε πρόσφατα σχόλια μου, οφείλεται στο ότι έμεινα από Ίντερνετ από το Σάββατο το βράδυ (13/11), μετά την αποχώρηση του «τρίου» από το σπίτι μου. Έχω γράψει δε, ότι από τη Δευτέρα (15/11) ξεκίνησα τις κατάλληλες ενέργειες για νέα τηλεφωνική σύνδεση, με δικό μου λογαριασμό στο Δίκτυο.

Αλλά πού να τα δουν αυτά οι «άσπονδοι φίλοι» μου, μέσα στην τύφλα που τους δέρνει.

Έχω να πω ακόμα ότι:

Εγώ, γιορτάζω πια την Ανάσταση μου. Τη Χάρη, που έλαβα το περασμένο Σάββατο.

Να πώς:
Το «τρίο», είχε αποφασίσει την εξόντωση μου, την εξαφάνιση μου… Μπορώ να πω ότι είχε αποφασίσει τον θάνατο μου τον ηθικό (και όχι μόνο) για τον οποίο εργαζόταν τα τελευταία 10 χρόνια. Ήταν ένας αγώνας, ένα ντέρμπι που έληξε νικηφόρα για μένα το περασμένο Σάββατο... Έληξε, με τη Χάρη για ζωή που έλαβα από τον μεγάλο Διαιτητή που ήταν στην ουσία και ο αντίπαλος τους.

Το ματς λοιπόν, ανάμεσα στην ομάδα «μοχθηρό τρίο» από τη μεριά τους, εναντίον «Τριάδας Αγίας», από τη μεριά μας, έληξε τελικά με σκορ 0 – 1.

Έτσι, ο Παναγιώτης που ζαλίστηκε ξαφνικά στην αρχή, μη μπορώντας να εξηγήσει το ξαφνικό, το μοναδικό και απροσδόκητο αυτό φαινόμενο, συνειδητοποίησε αμέσως μετά (την "επόμενη μέρα"), ότι δεν επρόκειτο για κάποιο νέο δράμα, σε βάρος του, αλλά αντίθετα για το πιο μεγάλο θαύμα που του συνέβη (ισχύει διαχρονικά η διορατική για μένα ρήση - ευχή, του γέροντα Πορφύριου), το πιο μεγάλο θαύμα που συνέβη υπέρ αυτού.

Και ο Παναγιώτης, πλέει – πλέον - σε πελάγη ευτυχίας. Αισθάνεται τις μέρες αυτές, τουλάχιστον… 30 χρόνια νεότερος!

Πετάει, πια, δεν περιπατάει! 
Και εξαφανίστηκαν πάραυτα, και όλα τα προβλήματα υγείας (π. χ. πίεσης - στηθάγχης) που το στρες από τις επιθέσεις του «τρίου» του δημιουργούσαν.

Οι γείτονες, και όσοι με συναντούν στο δρόμο μένουν έκπληκτοι, με το στόμα ανοιχτό, από την απίστευτη αλλαγή. Και τρίβουν τα μάτια τους για να δουν πιο καθαρά το φαινόμενο...

Και οι κανονικοί φίλοι, αυτοί, χαίρονται μαζί μου! 



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η stavroula είπε:. wow...WOW! E3eli3eis ap oti vlepw.

Το «ρημάδι» της κυρίας Ελένης

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΚΩΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ, ξεκίνησαν (και συνεχίζουν) ΑΥΤΟΙ: Τα... "καλόπαιδα"! Εγώ, αμύνομαι!

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Τα "φαρμακάκια", να τα πάρεις εσύ (γνωστό - άγνωστο), "καλόπαιδο"!»


ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΝΟΛΗ ΜΑΥΡΟΜΟΥΣΤΑΚΑΚΗ.
ΣΧΟΛΙΑ  
ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ - ΒΙΝΤΕΟ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ:
Χρήστος Μακρής: Πέθανε; Πως; Δεν τον βοηθούσε η Στεφανίδου;


1. IKANOPOIHMENOS KYRIE MIXALOPOULE?
(Σήμερα 10:42 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

2. Αγαπητέ 10:42, πώς βγάλατε αυτό το συμπέρασμα;
(Σήμερα 11:00 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

3. OI PAROIKOYNTES THN IEROYSALHM SAS, GNWRIZOUN.
(Σήμερα 11:03 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

4. Διαβάζω: 
«Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE η οικογένεια του άτυχου ηθοποιού δεν επιθυμεί να δοθούν στη δημοσιότητα τα ακριβή αίτια του θανάτου του.». 
ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
............Γιατί "δεν επιθυμεί"; Υποψιαζόμαστε ότι, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ο ταλαίπωρος αυτός άνθρωπος πραγματοποίησε εκείνη την απειλή του. Αυτήν που πρόσφατα είχε δημοσιοποιηθεί, και που την συζητούσαμε προηγούμενα σε αυτήν την ιστοσελίδα. Ότι δηλαδή θα αυτοκτονήσει! Έτσι "προς το παρόν", λέει η οικογένεια του, θα κρύβει τα πραγματικά αίτια του θανάτου του. ...........Γιατί; Μήπως για να του γίνει θρησκευτική κηδεία, δεδομένου ότι η εκκλησία δεν διαβάζει εξόδιο ακολουθία σε κηδεία αυτόχειρα;
(Σήμερα 11:11 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

5. mixalopoyle pare ta farmakakia sou san kalo paidi eipame na hremhsei to kefalaki sou na mh ta prhzeis kai ston kalhmeno ton kosmakh, e? e? ti les? ela na mhn erthoyn pali oi kaloi kyrioi me ta aspra...
(Σήμερα 12:59 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

6. 
Τα "φαρμακάκια", να τα πάρεις εσύ (γνωστό - άγνωστο), "καλόπαιδο"! 
.....Και όπως είναι γνωστό, οι «καλοί κύριοι με τα άσπρα», δεν ήρθαν ποτέ σε μένα. Η «κυρία», πήγε σε αυτούς σε έξαλλη κατάσταση, και ζητούσε τρελόχαρτο σε βάρος μου, για να βγάλει αναπηρική σύνταξη για μένα, την οποίαν έτσι θα διαχειριζόταν. 
Ένα χρόνο (2006) πριν βγει η κανονική μου σύνταξη από το ΙΚΑ με 10.000 ένσημα λόγω γήρατος, αυτήν που έχω τώρα. 
Οι «καλοί κύριοι με τα άσπρα», δεν την πίστεψαν βέβαια, και καλούσαν τους διώκτες μου για να τους εξετάσουν για τα όσα ψευδή έλεγαν σε βάρος μου. Αλλά αυτοί, δεν τόλμησαν να εμφανιστούν ποτέ εκεί, στο Δρομοκαΐτειο! Ο ένας μάλιστα από αυτούς, ήταν και γείτονας τους. Σπούδαζε στο ΤΕΙ Αθήνας, όπου θυρωρός ήταν «ο ψυχοπαθής με το πριόνι» της Ανίτας! Χα!
(Σήμερα 13:28 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

7. AS KRINOUME TON K.MIXALOPOULO GIA TIS APOPSEIS TOU.
KI ESY K. MIXALOPOULE DEN EINAI XREIAZETAI NA APOLOGEISAI. TA PERIGRAFEIS EKTENWS (KAKWS) STO SITE SOU.
(Σήμερα 13:49 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

8. "Κακώς", εγώ; 
ΚΑΚΩΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ, ξεκίνησαν (και συνεχίζουν) ΑΥΤΟΙ: Τα... "καλόπαιδα"! Εγώ, αμύνομαι!
....Πριν ακόμα φτιάξω μπλοκς, ήμουν ο «φόρουμ-επισκέπτης» στο φόρουμ του Παθφάιντερ. Άνοιξη 2006.
...Τότε, κάποιος (το γνωστό άγνωστο "καλόπαιδο") που με παρακολουθούσε παντού, βγήκε στο φόρουμ του Παθφάιντερ σαν ανώνυμος χρήστης, για να με σχολιάσει, και για να με απαξιώσει. Και είπε, ότι δεν πρέπει να με παίρνουν στα σοβαρά οι συζητητές μου, διότι σύμφωνα λέει με μια πληροφορία που είχε από γνωστό του γιατρό ψυχίατρο, οι δικοί μου με έκλεισαν σε τρελάδικο!
...Ήταν πράγματι εκείνες τις ημέρες, που η σατανική σπείρα είχε στραφεί εναντίον μου με τέτοιες διαβολές, αλλά έσπασε τα μούτρα της. Εγώ ήμουν καθαρός και ελεύθερος, και δεν ήμουν κλεισμένος σε κανένα ψυχιατρείο!
...Αναγκάστηκα τότε για πρώτη φορά να απολογηθώ, και να εξιστορήσω τα πραγματικά γεγονότα!
Καλά δεν έκανα;
...Καλά έκανα, διότι οι «καλοί» αυτοί άνθρωποι (με τη μαύρη ψυχή), «οι δικοί μου» να πούμε, δεν επεδίωκαν μόνο την φυσική μου εξόντωση (τέτοια - δολοφονική - απόπειρα είναι, και, το να θέλεις να κλείσεις έναν λογικό άνθρωπο στο τρελάδικο), αλλά πάντα επεδίωκαν (και συνεχίζουν) ΚΑΙ την ηθική μου εξόντωση...
ΑΥΤΗΝ ΚΥΡΙΩΣ, με τον άδικο διασυρμό μου...
Γιατί;
Διότι είχαν (ηθικά) χεσμένη τη φωλιά τους (με τα όσα ακατανόμαστα έκαναν στο σπίτι μου), και ήθελαν έτσι να αποδυναμώσουν τον πατέρα, να τον φιμώσουν, να τον απομονώσουν κοινωνικά!..
(Σήμερα 14:24 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

9. «Πέθανε ένας άνθρωπος», λένε με οδύνη σε κουτσομπολίστικη ιστοσελίδα! Πράγματι, είναι οδυνηρό πράγμα ο θάνατος, που σύμφωνα με την αγία γραφή: θάνατος = ο μισθός της αμαρτίας! Όλοι είμαστε αμαρτωλοί, και όλοι θα πεθάνουμε μια μέρα. Δεν πανηγυρίζει λοιπόν κανείς «εχθρός» του θεατρίνου! "Κανείς" (ΙΣΩΣ - ΕΑΝ, ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ), εκτός από τον ένα και μοναδικό (στους αιώνες) εχθρό του ανθρώπου, που είναι ο διάβολος! Πανηγυρίζει δε, όταν είναι σίγουρος ότι την έχει κερδίσει (παρέα του, στην κόλαση) την ψυχή του ανθρώπου που πέθανε. Και την έχει κερδίσει, αν ο άνθρωπος είναι μέχρι τέλους αμετανόητος (τέτοιος ήταν και ο βλάσφημος Μακρής;), αν μάλιστα απέδειξε και αυτήν - την μέχρι τέλους - αμετανοησία του / απιστία του, με το να δώσει ο ίδιος τέλος στη ζωή του. Αυτό έκανε - όπως το έλεγε πως θα το κάνει - ο μακαρίτης Χρήστος; 
http://xairete.blogspot.com/2010/04/blog-post_9154.html
(Σήμερα 17:06 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)


www.freegossip.gr

Χρήστος Μακρής, «ηθοποιός»:
Πριν ακόμα αρχίσει να βλαστημάει τα θεία, πριν αρχίσει να… «κατεβάζει καντήλια»!..

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΧΑΙΡΕΤΕ"

Κυριακή, 20 Ιουνίου 2010

Father's Day? Σήμερα είναι η γιορτή του… «μπαμπά Πότη», Σταυρούλα!

Σήμερα είναι η γιορτή του πάτερα, λέει η Σταυρούλα!

Και με αφορμή τη φωτογραφία αυτή, θυμήθηκα το γιο μου (23 ετών τώρα) όταν ήταν πολύ μικρός, τότε που άρχιζε να μιλάει, και που με φώναζε… «μπαμπά Πότη»!

Δεν μπορούσε ακόμα να με πει Παναγιώτη!

Τότε, που ο ίδιος είχε άλλο επώνυμο (από το Μιχαλόπουλος), αφού όταν τον ρωτούσαν πώς τον λένε, αυτός απαντούσε… «Μόκοκος»!

Είναι ο σημερινός ρήτορας, και επιστήμονας της πληροφορικής Παύλος Μιχαλόπουλος!..

stavroula είπε...

Gia thn Kuriakh 20/6/10,
Giorth tou Patera!
Xronia Polla k Kala :)

19 Ιουνίου 2010 8:05 μ.μ.
http://xairete.blogspot.com/2010/06/stavroula_19.html

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ποιος ψυχίατρος θα τολμήσει... (ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ)

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010


Ποιος ψυχίατρος θα τολμήσει...

ΣΧΟΛΙΑ:

1. δεν καταλαβαίνω γιατί αυτοί οι γονείς δεν κάνουν μία εισαγγελική για να πάει το παιδί τους για θεραπεία. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ. (Σήμερα 10:12)

2. Άμα σε εξετάσει ο ψυχίατρος και σε βρεί καλά δε πα να λένε ό,τι θέλουνε. (Σήμερα 10:55 από χρήστη Ελένη)

3. 8elei na ypograpsoyn 2 atoma toy syggenikoy perivallontos alla an o psyxiatros den dei kati, kapoios exei dikaiwma na zhthsei megalh apozhmiwsh. Alliws oloi mesa 8a htan... (Σήμερα 11:33 από χρήστη LoLa)

4. Αν υπάρχουν καταγραφές σε βιβλίο συμβάντων στην αστυνομία, αν υπάρχουν και οι δυο αυτές υπογραφές των συγγενών, αν υπάρχει εισαγγελική εντολή, τότε ποιος ψυχίατρος θα τολμήσει να γνωμοδοτήσει ότι δεν χρειάζεται να κλειστεί στο τρελάδικο ο κατηγορούμενος; Κανείς πιστεύω! Δεν θα ενδιαφερθεί (ο επιστήμονας, να πούμε) να εξετάσει αμερόληπτα τον προσαγόμενο (ας είναι ο «ασθενής» το πιο ήρεμο και το πιο άγιο πρόσωπο στον κόσμο), αλλά θα βασιστεί (για να έχει τον κώλο του ήσυχο) στα χαρτιά που προσκομίζουν οι «λογικοί» δεσμώτες! Δεν θα ενδιαφερθεί (ο επιστήμονας, να πούμε) να εξετάσει, ούτε και τους κατηγόρους! Βέβαια η Τζούλια είναι πρόσωπο γνωστό, οπότε ο πιο πάνω κανόνας, ακυρώνεται! (Σήμερα 12:29 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

5. To κράτος συνεργάζεται με ευσυνείδητους γιατρούς παπάρα Μιχαλόπουλε. (Σήμερα 12:32 από χρήστη Ελένη)

6. @ 12:32: Αυτοί οι «ευσυνείδητοι» γιατροί, βασίζονται καμιά φορά, και, σε ένα γραπτό τεστ με ερωτήσεις, το οποίο ζητούν να συμπληρώσει ο «κρατούμενος» (αφού τον έχουν χώσει μέσα για να έχουν ήσυχο τον κώλο τους).
Μια από τις ερωτήσεις αυτές είναι: «Πιστεύεις - όταν μεταλαμβάνεις - ότι η αγία κοινωνία είναι σώμα και αίμα Χριστού;». ...Αν είσαι Ορθόδοξος και απαντήσεις «ναι, πιστεύω», τότε τσεκάρουν σαν αρνητική την απάντηση, σε χαρακτηρίζουν σαν άτομο θρησκόληπτο!..
...Και μετά, κοιμούνται με ήσυχη τη συνείδηση (οι επιστήμονες να πούμε, οι «ψυχίατροι» που δεν πιστεύουν σε ψυχή σε Θεό σε Χριστό) με ήσυχη τη (μη χέσω) συνείδησή τους, ...ότι καλά έκαναν και βασίστηκαν στις κατηγορίες των διωκτών σου (με εισαγγελική εντολή), καλά έκαναν και σε μάντρωσαν!..
(Σήμερα 13:12 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)
 


http://www.freegossip.gr/News.php?ID=5573

ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ