Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

" ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΕ ΔΩΣΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ"

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ
Αν σ ενδιαφέρει... οι λεπτομέρειες για τον γάμο της Χρουσαλά



http://xairete.blogspot.com/search/label/MARIETTA-XROUSALA

(02/06 12:47 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Σχετικά... «άσχετο», αλλά καλό: Δεν είναι Πεντηκοστιανοί! Μιλάμε για παραδοσιακό ελληνικό ορθόδοξο γάμο!
http://xairete.blogspot.com/2010/06/blog-post_1530.html
(02/06 13:40 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Αμαν πια με αυτους τους showbizo-γαμους μας τα πρηξαν. Απο τη μια η Λοη, απο την αλλη η Μαστροκωστα και τωρα η Χρουσαλλα. Εμετιλα μιλαμε. Μιλαμε για πολυ εμετικη γελοιοτητα. (02/06 13:57 από χρήστη SHOWBIZOΓΑΜΟΕΜΕΤΙΛΑ)

KAI META THA XORISOYN KAI THA TOYS TROME STH MAPA GIA ALLOUS 2-3 MHNES...TI EGIVE KAI GIATI KAI KONTRA ANALISEIS....VRE OOUST APO DO!!! (
02/06 14:23 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΕ ΔΩΣΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ
(
02/06 22:59 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

Τι είδους ευχές θέλετε να δώσω στα «παιδιά», και με ποια ιδιότητα να τις δώσω;
(
02/06 23:08 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

ΤΙ ΕΥΧΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΥΜΦΟΥΣ ?? (02/06 23:12 από χρήστη)

ΤΙ ΕΥΧΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΥΜΦΟΥΣ ?? (02/06 23:32 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ .... (02/06 23:34 από χρήστη)

Είχα θυμάμαι, συμμετάσχει κάποτε στη συμπλήρωση ευχών πάνω σε μια κάρτα. Ήταν το 1968-1969, όταν υπηρετούσα την υπόλοιπη θητεία μου στο Πολεμικό Ναυτικό, στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας, στην Τεχνική Διεύθυνση στο γραφείο μελετών και σχεδίων. Εκεί, είχαμε και έναν παρά πολύ ηλικιωμένο κύριο, έναν πολίτη (κάτοικο Αθήνας) που «εργαζόταν» σε μας, αν και ήταν ζωγράφος στα νιάτα του. Τον είχε αναφέρει έλεγαν, και μια Εγκυκλοπαίδεια. Ήταν ένας ταλαίπωρος, που προφανώς από φιλανθρωπία του είχαν προσφέρει αυτή τη θέση. Πήγαινε λοιπόν, να τραβήξει μια γραμμή δυο εκατοστών, και αυτή γινόταν μισού μέτρου καθώς ο άνθρωπος έπεφτε πάνω στο σχεδιαστήριο όπου εκείνη τη στιγμή τον έπαιρνε ξαφνικά ο ύπνος. Ξύπναγε όμως τρομαγμένος, από τη φωνή του... Άδη, που δεν ήταν άλλη από τη φωνή ενός αυθάδη ναύτη, Κουλουριώτη, που είχε τρυπώσει κάτω από το σχεδιαστήριο του γέρου... Έφτασε όμως μια μέρα που είχε γενέθλια, ο άνθρωπος μας, και μαζί με το δώρο που του κάναμε, συμπληρώσαμε και μια ευχετήρια κάρτα. Έγραψε ό,τι ήθελε ο καθένας μας από το γραφείο, και το υπέγραφε... Εγώ συμπλήρωσα: «Εύχομαι: χριστιανά τα τέλη της ζωής υμών, ανώδυνα, ανεπαίσχυντα, ειρηνικά!». Όταν ο κύριος αυτός διάβασε και την δική μου ευχή, έγινε έξω φρένων. Έπιασε μια γομολάστιχα, και με το μπλε μέρος της, το σκληρό, αυτό που σβήνει μελάνι, άρχισε με μανία να σβήνει τη δική μου την πρόταση... Εγώ απολύθηκα μετά, και τον έχασα. Μια μέρα διάβασα στην εφημερίδα για το θάνατο του. Είχαν λέει μέρες να τον δούνε, και άρχησαν να τον ψάχνουν. Από ένα δωμάτιο του σπιτιού του, ερχόταν μια μπόχα, και όταν το άνοιξαν, τον βρήκαν εκεί, πεθαμένο και μισοφαγωμένο από τα ποντίκια!..

(Σήμερα 00:05 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)


se kana karavaki den pigame mixalopoule?
(
Σήμερα 00:10 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

Πήγαμε! Και σε μεγάλο καράβι μάλιστα! Στο «Ναυκρατούσα», ένα θεόρατο πλοίο που είχε λάβει μέρος στην απόβαση της Νορμανδίας. Εκεί με έστειλαν το 1967, από το κέντρο εκπαιδεύσεως του Σκαραμαγκά». Στην τεχνική διεύθυνση με μετέθεσαν πολύ αργότερα, για να εκπαιδεύσω το μόνιμο προσωπικό, διότι ήμουν ο μόνος που γνώριζε ναυπηγικό σχέδιο, και εκείνη την εποχή ναυπηγούνταν Κορβέτες μας στα «Ελληνικά Ναυπηγεία», του Νιάρχου. Το βράδυ, έμενα στα υγρά έγκατα της γης, στην καρδιά ενός βουνού όπου οι μυστικές εγκαταστάσεις παράγωγης ηλεκτρικής ενέργειας του ΝΑΤΟ. Έκανα δε τη νύχτα, βάρδια επίβλεψης μηχανημάτων (ατμολεβήτων) σε μια προβλήτα. Ξυλιασμένος από το κρύο, σε μια παράγκα, με τα μηχανήματα παράγωγης ατμού τροφοδοσίας των αγκυροβολημένων πλοίων, για την θέρμανση τους στην καρδιά του χειμώνα... Ακόμα βλέπω εφιάλτες από εκείνη τη βάρδια!
(Σήμερα 00:39 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=8219


Δεν υπάρχουν σχόλια: